Мапа сајта Штампај
facebook youtube instagram email call lokacije
logo

Савез параплегичара и квадриплегичара Србије - СПИКС

Union of Persons with Paraplegija and Quadriplegija of Serbia

Стрељаштво „Топ 12+ 6“ у Смедерев


logo

Датум: 01.12.2019.

Место: Смедерево

У Смедереву су у недељу, 01.12.2019. године, пововдом Међународног дана особа са инвалидитетом, одржана завршна такмичења у стрељаштву и у шаху.

На ваздушном стрелишту спортске дворане Смедерево, одржано је„Топ 12+ 6“- Финале Лиге ОСИ Србије серијском ваздушном пушком појединачно.
Најбољи пласман у женској конкуренцији, оствариле су Гордана Пешић, Марина Марковић и Јелена Пантовић.

У мушкој конкуренцији СХ- 1, најбољи пласман су остварили Зоран Поучки, Ново Трифуновић и Милосав Ковачевић. У мушкој конкуренцији СХ- 2, најбоље пласирани су Зоран Бањац, Милан Цвејић и Небојша Алексић. Најбоље пласирани на генералном пласману Финала Лиге су Зоран Поучки, Милосав Ковачевић и Гордана Пешић. Такмичење је организовао СПИКС, а домаћин такмичења је УП Смедерево. Проглашење победника било је по завршетку такмичења, у ресторану, на заједничком ручку.

У појединачној конкуренцији за све категорије (збирни пласман) подељене су медаље за прва 3 места. На завршној свечаности поводом завршетка Лиге ОСИ додељени су пехари за најуспешниј е такмичаре и екипе у свим категоријама.

ИЗВОР: Билтен „Финале Лиге ОСИ Србије 2019- Топ 12+ 6 у Смедереву“, аутор: Ненад Пајић, комесар такмичења и селектор репрезентације

СПОНЗОРИ